Kviser

Revolusjonerende nye behandlinger uten bruk av medisiner

Hva er akne?
Akne, eller kviser som det ofte blir kalt, består av betente talgkjertler under huden.

Når oppstår akne?
I puberteten forandres hormonbalansen i kroppen og dette påvirker og øker talgproduksjonen i talgkjertlene (porene). Dette fører til at utførselen fra talgkjertlene lettere tettes til og en hvit eller svart «propp» kommer til syne, noe som også blir kalt HUDORMER. I den tilstoppede talgkjertelen samles nedbrytningsprodukter som sammen med en spesiell type bakterie kan gi opphav til en infeksjon.
Hvor oppstår akne?
Alle steder på kroppen der vi har et hårlag, unntatt under føttene og inni hender. Hvert hårstrå utgår fra en hårsekk og ved siden av denne er det en talgkjertel. Når akne oppstår er talgkjertlene betente. I ansiktet, brystet og på ryggen har man større talgkjertler. Derfor får vi ofte akne på disse steder.
Akne hos «voksne»
Varer opp til 50 års alderen. Denne typen akne kalles «akne tarda». Denne typen akne er økende og som trolig kommer av mere overvekt hos kvinner og som påvirker hormonbalansen.
Akne av andre årsaker
Noen legemidler, spesielt kortison, p-piller og anabole steroider; kan gi eller forverre akne.
OBS! IKKE KLEM PÅ KVISER!
– talgkjertelen kan bli skadet og betent. Og du kan få en varig «stor pore», da det dannes arrvev inni poren.

—————
Hvilke av behandlingene som passer deg er avhengig av flere faktorer. Derfor må det alltid utføres en konsultasjon på forhånd.

PEEL TCA. Duve Medica

Behandle med forskjellige peelinger fjerner døde hudceller. Med TCA (medisink peel) går vi dypere ned, fjerner mer enn døde hudceller på overflaten og bygger opp huden også nedenfra.

RESTYLANE

På grunn av Restylane sin egenskap med tilførsel av mere kollagen (NASHA), får vi en reparasjon av akne på et helt nytt nivå.

DERMAPEN (microneedling)

Dermapen vil trigge aktiviteten av ditt eget kollagen som igjen bidrar til å forbedre ditt akneproblemet.

PRP /DERMAPEN.

Denne kombinasjonen vil både aktivere hudens komponenter pluss tilføre plasma fra deg selv og påvirke dine stamceller.

Timebestilling

Ring oss på tlf 975 49 655
eller benytt vår online timebestilling: