Store porer / grov hud

Mange årsaker – nye løsninger

Store porer er ofte noe du kan ha fra naturen sin side. Andre ganger kan vi se store porer hos de som har gjort mye utklemming av hudormer i ansiktet. Disse porene har oppstått fordi huden har vært for kald og fordi det klemmes for hardt og det oppstår mikroarrvev.
Talgproduksjonen kan være forstyrret, som også kan føre til at porene utvider seg.

Grov og fortykket hud
Som regel regnes fenomenet grov hud som et kosmetisk problem, men i visse tilfeller, eksempelvis i kombinasjon med alvorlig akne, kan det regnes som et medisinsk problem.
Fortykkelse av overhuden kan skyldes arvelighet og gener, livsstil og mangel på pleie. I tillegg til overdrevet soling og feil pH verdi på rengjøringsproduktene.
Fete og oljete produkter kan også bli liggende på overflaten av døde hudceller og føre til at porene stopper seg til. Huden får ikke puste. Det kan også medføre grovere hud og man havner i en ond sirkel.

Et FANTASTISK godt råd:
Ta et dampbad. Ta glohett vann i vasken. Sett på deg et hårband og bøy deg over vasken med et stort håndkle over. Sett på noe musikk, en lydbok eller nyt stillheten og damp deg i 10 – 15 min. Underverker for huden. Nå kan du mens huden er varm, ta noen pads med Pyrisept eller lignende og forsiktig klemme ut hudormer eller modne kviser, MEN ikke så hardt at det gjør vondt. Deretter vasker du over med ren Pyrisept eller Klorhexidin og til slutt skyll ansiktet i kaldt vann. Dette får porene til å lukke seg og blodsirkulasjonen øker. Du får en flush av oksygen og dermed en fantastisk glød og frisk sunn hud.

Nedenfor kan du klikke på flere forslag til hvordan vi kan hjelpe deg med å løse ditt problem. Hvilken behandling og hvilken kombinasjon av behandlinger som hjelper på DITT problem kan vi først finne ut av ved å se deg på en uforpliktende gratis konsultasjon. Hjertelig velkommen 🙂

Duve Medica

Forbedring av en grov hud og store porer kan først og fremst forbedres ved en sunn og enkel rengjøring og grunnleggende behandling ved det selv legger oppå huden.

Duve Medica Cleanser Gel fjerner både løse døde hudceller, smuss (forurensning) og make up. Den er mild (pH 5.5) og effektiv og fjerner ikke det naturlige fettvevet som beskytter huden. Det enkleste er det beste.

A vitamin reparerer DNA (arvestoffet) i hudcellen og «vekke» hudcellen til å fungere normal og til å balansere fuktighet i huden.
C vitamin er næringen (maten) til kollagen. Kollagenet bidrar til å reparer huden.
C og A vitamin er de grunnleggende bestanddeler som gjør noe med årsaken til problemene. Reduserer misfarging og gustent preg (dårlig blodsirkulasjon eller fortykket grov hud) og gir da en jevnere hudfarge og glød.

Moist Activator inneholder bl.a. E vitamin som virker legende på skadet hud. Q10 som er en kraftig antioksydant i cellenes fornyelsesprosess, Aloe Barbadensis med kjølende, infeksjonsbeskyttende og sårlegende effekt og til slutt Allantoin, planteekstrakt med dempende effekt på irritert hud.
Brukes ved behov/når huden føles tørr.

Dermapen

Siden grove porer kan skylles arrvev, kan nålene fra en Dermapen kunne starte en reparasjon. Det er viktig at nålene går loddrett ned i huden og ikke på skrå slik nåler på en rulle gjør (Dermaroller).

Med tilførsel av vitaminer som skyves flere mm ned i huden, trigger denne behandlingen til selvproduksjon av kollagen og setter i gang en reparasjon av arrvev og grov hud.

TCA PEEL

TCA betyr tricloredikksyre. Det finnes mange forskjellige syrebehandlinger og de fleste kan utføres av hudpleiere. Dette er en syrebehandling som skal utføres av helsepersonell (sykepleiere og leger).

Hensikten er å åpne porene og tilføre viktige vitaminer og andre ingredienser ned til stamcellene slik at du får en reparasjon både nede i huden og oppå huden. Ingrediensene stimulerer samtidig huden til å produsere fuktighet, elastin og kollagen.

Vi kan regulere varsomt hvor mye som skal flasses av og tilførsel av vitaminer og lignende ned til cellenivå.

Ved å redusere den grove huden vil de friske cellene lettere komme til overflaten, de fine blodårene i huden vil få bedre sirkulasjon som igjen gir glød og huden får et friskt og klart preg.

Den grove huden blir mykere og porene bedre.

Konseptet består av 4 behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom.

RESTYLANE VITAL «SKINBOOSTER»

Ved å injisere Restylane for grov hud og store porer får du 2 spesifikke effekter.

  1. Injeksjonen i seg selv trigger huden i å forsvare seg selv mot traumer ved å selv starte å produsere kollagen.
  2. Selve hyaluronsyren Restylane har en permanent effekt i å produsere mere kollagen. Når denne sprøytes tilbake til huden erstatter du tapet for det du langsomt mister i årenes løp Som igjen reparerer den grove huden og de store porene. Den grove huden blir glattere, de små porene mindre og små arr blir reparert. I tillegg vil huden ble strammere og fastere.
PRP / DERMAPEN

Ved å tilføre trombocytter (blodplater) fra deg selv, vil det produsere flere blodårer i huden. Dette gjør at du får mere næringsstoffer til området, vekstfaktorer fester seg på hudcellen og hudens kvalitet normaliseres slik at problemet ditt blir betraktelig bedre og i mange tilfeller borte.

Vi har utviklet et behandlingssystem hvor vi kombinerer PRP med Dermapen. Den grove huden blir penetrert (gjennomhullet) av nålene (0,5-2,5mm), og påvirker arrtilhelingen av de store porene.

Timebestilling

Ring oss på tlf 975 49 655
eller benytt vår online timebestilling: