Duve Medica feirer 20 år i år. Det eldste norskproduserte Cosmoceuticuls

Det unike med dette produktet er at det ikke inneholder:

  • Parfyme
  • Fargestoffer
  • Kreftfremkallende stoffer
  • Parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer

Jeg personlig har vært så heldig å fått være med på denne reisen sammen med Sam Persson som utviklet dette i 2003.

Det er 2 essensielle poeng som er viktig for meg og som Duve Medica innfrir;

  1. i stedet for å  pleie symptomer som f.eks. tørr hud, kviser, pigmentering osv. gjør Duve Medica noe med årsaken til at du får symptomene, altså du gjør noe med selve problemet.
  2. Alle kremer er fett og oljebaser. Disse har så store partikler så de vil ikke kunne transportere en ingrediens gjennom huden. Du får jo ikke vann til å gå igjennom huden. Så en krem du smører deg med vil alltid ligge utenpå og fordampe. – Her er Duve Medica unik.

Ingrediensene i Duve Medica transporteres i mikropartikler inn i huden.  Dette er i tillegg mulig fordi basen ingrediensene ligger i, ikke er fett eller olje, men en unik spesiell emulsjon.

Min personlige reise:

Allerede som 14 åring var jeg mye plaget med kviser, i ansikt, bryst, skuldre og rygg. Jeg opplevde personlig at når jeg ba om hjelp var det bare symptombehandling eller tabletter fra legen. Jeg startet da med å se hvordan jeg kunne snu det hele. I stedet for å pleie symptomene, kunne jeg gjøre noe med årsakene?

Klart det, vi kunne jo vi gjøre noe med kosten, frisk luft osv. men det hjalp jo ikke alltid. Det hormonelle med menstruasjon osv. var jo der, men hva elles?

Jo etter hvert forsto jeg at gir du kroppens hud (ansikt og kropp) riktig pH verdi 5,5 er det bud nr. 1. Og så noen andre enkle grep som var veldig effektivt. Da jeg møtte Sam person i 1999 forsto jeg at vi tenkte veldig ligt om disse tingene. Han hadde vært i denne bransjen siden midt på 90 tallet og vært med på mange verdenskongresser. Og hadde lang erfaring.

Så oppskriften min er riktig pH verdi når du vasker deg og tilfør huden det aller enkleste så trenger du ikke mer resten av livet.

Forhindre problemer, så får du heller ingen symptomer

Bestill gratis konsultasjon i dag

Ønsker du å bestille time til en av våre behandlinger?
Her finner du oversikt over ledige tider og kan endre dine eksisterende avtaler.
Timebestilling til Trondheim, Lillestrøm og Kirkenes kan gjøres på telefon eller e-post.

I TILLEGG TIL AT HEGE DRIVER EGEN KLINIKK I DRAMMEN, KOMMER HUN FORTSATT OGSÅ TIL LILLESTRØM, KIRKENES, OG TRONDHEIM.

STØRRE TILGJENGELIGHET OG FLEKSIBILITET FOR DEG!

Drammen

Lillestrøm

trondheim

kirkenes