Justering av ansiktstrekk

Rette ut nese, liten hake eller markere kinnben?

Trender og moter styrer oss mer enn vi vil innrømme. Da Restylane ble født ble det også født en ny retning innen det å se på seg selv. Nye muligheter, tanker og ideer dukket opp på grunn av Restylane sin evne til å forme. (Det tok 8 år før første kopi kom på banen)
Flere og flere begynte å studere ansiktets form, symmetri, harmoni, det gylne snitt osv. Ansiktet er en stor del av vårt kroppsspråk.
Aldring vises ikke spesifikt på grunn av hudens kvalitet /skrukket men på grunn av endring av form. I tillegg utrykker glade og triste trekk, styrke / svakhet og generell fremtoning med vårt utseende.

Det er viktig å sette pris på sine flotte sider og fremheve disse. Noen ganger er det også slik at vi er født med trekk som er undervurderte og disse kan vi i dag også fremheve, markere. Andre ganger kan vi faktisk dempe noen trekk og det krever da evne til å ha estetisk sans.
Allerede i 2001 oppdaget Wennesklinikken mulighetene med Restylane og Azzalure og behandlet disse indikasjonene.
Så i dag er dette mulig uten å bruke kniv.

RESTYLANE

Hvordan virker behandlingen:
Restylane er en hyaluronsyre (gel) som finnes overalt i kroppen og 50 % av dette i hud. Hyaluronsyren Restylane er verdens eneste gel med den permanente effekt at den produserer mere kollagen,- noe du ellers mister etter som årene går (aldring). Denne effekten gjør at resultatene sitter veldig lenge.
Den andre effekten er tykkelsen, fastheten og oppløsningen av gelen.
Restylane har en oppløsningseffekt på 1 % mens andre hyaluronsyren har opp mot 60 %. Det vil si at der vi setter gelen, blir den.
Derfor er Restylane unik til å rette ut, forsterke, forstørre eller forbedre trekkene i ansiktet.

Varighet:
Restylane løser seg langsom opp avhengig av muskelaktivitet og varme. Så effekten er avhengig av hvor Restylane blir plassert. Gjentas behandlingen innen ca. 6 måneder vil effekten sitte i minst 3 år. (Forskningsresultater fra 2010).

Azzalure

Hvordan virker behandlingen:
Azzalure har den egenskap at den blokkerer signalene mellom nervesignalet og muskelen i et område rundt 1 cm rundt stikket.
Det vil si at demper vi ned den ene siden av muskelen kan den andre siden bli sterkere og vi kan få muskelen til å trekke i en annen retning eller roe ned hele muskelen.
Personer med halvside lammelser (hemiplegi) i ansiktet eller veldig asymmetrisk mimikk,- kan vi ved å bruke denne behandlingen på motsatt side få ansiktet til å bli litt mere symmetrisk,- uten å gjøre så mye med smilet.
I tillegg kan vi løfte bryn.

Varighet:
Medisinen botulinum toxin har «verdens lengste effekt»,- 3 mnd. (vanlig medisin som f.eks. smertestillende virker ca. 4-6 timer). Slik at en behandling med Azzalure vil virke ca. 3 måneder første gang.
Deretter ser vi at hos ca. 70 % av befolkningen øker effekten i tid ved neste behandling. Som da må utføres innen 3 måneder fra første behandling.

Timebestilling

Ring oss på tlf 975 49 655
eller benytt vår online timebestilling: