Fra operasjonssalen til estetisk kunst: Hege Wennes’ reise med Restylane

Noen ser på estetisk medisin som bare «fillers og Botox», men for meg, Hege Frantzen Wennes, handler det om mye mer. La oss dykke inn i hvordan min bakgrunn og erfaring ikke bare bygger troverdighet, men også tilbyr behandlinger som respekterer hver enkelt klients unikhet.

Møtet med Restylane:
Det hele begynte i 1999 da jeg, operasjonssykepleier ved Buskerud Sentralsykehus, ble introdusert for en revolusjonerende substans kalt Hyaluronsyren Restylane (ikke animalsk).  Jeg kjente nemlig til denne substansen fra revmatologien der man hadde injiserte hyaluronsyre (i animalsk form) i ledd siden 1936.  Inspirert av møtet med Bengt Ågrup, oppfinneren av Restylane, så jeg potensialet for å bringe denne behandlingen ut til kunden /pasienten via hudpleiesalonger i store deler av Norge.

Pionerarbeid i Norge:
Sammen med en lege og Sam Persson, Bengt Ågrups første distributør i Norge, grunnla jeg landets første konsulentfirma for Restylane. Jeg balanserte denne nye utfordringen med mine vakter i tannkirurgi og min jobb på operasjonsstua, og reiste rundt til salonger i Bergen, Trondheim og på Østlandet for utføre behandlinger med Restylane.

Botox / Azzalure: En ny tid begynner:
I høsten 2000 begynte et nytt kapittel med introduksjonen av Botox. Sammen med et lite team, lærte vi å mestre denne behandlingen, startet med «sinnarynken». Det var denne erfaringen som senere førte til at begrepet «Restylane og Botox» ble vanlig.

Mot trendene:
Som tiden gikk, observerte jeg at mange behandlere begynte å selge «trender» som store kinnben eller lepper. Men min tilnærming var annerledes. Min lidenskap ligger i å hjelpe mennesker til å se godt ut for deres alder, ikke å forfølge et universelt skjønnhetsideal.

Forståelse av aldring:
Min tilnærming til estetisk medisin er basert på en kunstnerisk forståelse av aldringens anatomi. Jeg har sett hvordan andre kan legge til volum uten å vurdere individets ansiktsstrukturens endring over tid, noe som kan føre til unaturlige resultater. Jeg tror på å arbeide med kroppens naturlige prosesser, ikke mot dem.

Vitenskap og visuelt språk:
Jeg benytter meg av et visuelt språk og vitenskapelige prinsipper i mitt arbeid. Det er bevist at mennesker instinktivt leser ansiktsuttrykk, med vertikale linjer som kommuniserer tristhet og horisontale som indikerer glede. Min metode er å balansere disse linjene for å reflektere kundens naturlige skjønnhet og følelser. Og fremme smilet

En individualisert tilnærming:
I stedet for å selge «melk og brød», selger jeg skreddersydde estetiske løsninger. Med min erfaring innen kirurgi og plastisk kirurgi, samt tre års studier innen estetiske fag, tilbyr jeg behandlinger som gjenspeiler et godt estetisk øye og en trygg hånd.

Min reise i estetisk medisin er drevet av lidenskap for ekte skjønnhet og aldring med nåde. Hvis du ønsker å samarbeide med en ekspert som prioriterer din personlige skjønnhet og velvære, inviterer jeg deg til å bestille en time hos meg. La oss sammen utforske hvordan vi kan fremheve din naturlige skjønnhet, respektere din aldring, og gi deg behandlinger som føles riktige for deg.

Bestill gratis konsultasjon i dag

Ønsker du å bestille time til en av våre behandlinger?
Her finner du oversikt over ledige tider og kan endre dine eksisterende avtaler.
Timebestilling til Trondheim, Lillestrøm og Kirkenes kan gjøres på telefon eller e-post.

I TILLEGG TIL AT HEGE DRIVER EGEN KLINIKK I DRAMMEN, KOMMER HUN FORTSATT OGSÅ TIL LILLESTRØM, KIRKENES, OG TRONDHEIM.

STØRRE TILGJENGELIGHET OG FLEKSIBILITET FOR DEG!

Drammen

Lillestrøm

trondheim

kirkenes