fbpx Skip to main content

Wennesklinikken ble etablert i 1999 og tilbyr estetiske hudbehandlinger uten bruk av kniv

 

Behandlingene har en effekt som ligger mellom klassisk hudpleie og kirurgi, og kan bare utføres av autorisert helsepersonell som sykepleier eller lege. Innen hudbehandling behandler man dypere en hudpleie. Vi pleier ikke bare symptomene, men årsaken til problemet.

Eier av Wennesklinikken, Hege Frantzen Wennes var den første sykepleieren i Norge til å arbeide med Restylane. Hun har lært opp og vært støttespiller for mange sykepleiere og leger i dette, og er i dag en kjent foredragsholder for medisinfirmaet Galderma (Restylane).

Klinikken gjennomfører alltid en grundig konsultasjon med hver enkelt pasient, med kartlegging av framtidige behandlinger og produkter som tilpasses den enkelte. Har du et problem, et behov, et ønske eller rett og slett bare er nysgjerrig er du hjertelig velkommen.

Vi vet at en viktig forutsetning for at du skal være fornøyd er eksakt og god informasjon og realistiske forventninger. Med dette mener vi å gi deg som pasient og kunde en innholdsrik og saklig kunnskap om de behandlinger som blir utført hos oss.
Vårt aller viktigste mål er fornøyde pasienter og kunder. Derfor bruker vi mye krefter på hele tiden å høyne vår kompetanse og utdanning. I 20 år (2019) har Hege deltatt på verdenskongresser og har i dag kontakt med andre spesialister i mange land, blant andre England, Sveits og Frankrike, i tillegg til Skandinavia.

En av de viktigste kvalitetene til en spesialist er å håndtere pasientenes forventninger til resultatet.

Livskvalitet i hverdagen er viktig

 

Aldring kan vi ikke unngå, men vi behøver ikke dermed å akseptere negative forandringer i huden. Noen kan bremses opp og holdes under kontroll, andre kan faktisk reverseres.

Innen hudbehandling behandler man dypere enn hudpleie. Vi pleier ikke bare symptomene, men årsaken til problemet.

Vi vet at en viktig forutsetning for at du skal være fornøyd er nøye og god informasjon og realistiske forventninger. Med dette mener vi å gi deg som klient og besøkende en innholdsrik og saklig kunnskap om de behandlinger som blir utført hos oss. Klinikken gjennomfører derfor alltid en grundig konsultasjon med hver enkelt klient, og behandlinger og produkter tilpasses hver enkelt. Har du et problem, et behov, et ønske eller rett og slett bare er nysgjerrig er du hjertelig velkommen.

Sykepleieren som etablerte samarbeidet sykepleier – hudpleier!

 

Hege er spesialutdannet operasjonssykepleier, Røde Kors delegat og har en 3-årig kunstutdanning og er den i Norge med lengst erfaring innen estetisk kirurgisk hudbehandling.

Hege var i 1999 den som hadde ideen til å etablere et konsept av medisinske og kirurgiske hudbehandlinger og tilby disse til pasienter via en hudpleiesalong.
Siden har det kommet mange i hennes fotspor og hun er i dag en kjent foredragsholder for medisinfirmaet Galderma (Restylane) og har i tillegg arrangert egne seminar for leger og sykepleiere. I noen år har hun undervist og fortalt om konseptet av behandlinger for Det Norske Hudpleieakademiet som nå er under Høyskolen i Buskerud, Drammen som Senzieakademiet.
Mange års erfaring som sykepleier innen medisin, revmatologi, kirurgi, plastisk kirurgi, akutt mottak og senere som operasjonssykepleier har lært henne at god selvfølelse er verdifullt om vi er syke eller friske – og dette er et viktig grunnlag for Heges behandlingsfilosofi.
Behandlingene krever ofte et velutviklet estetisk blikk, og her kommer Heges 3 årige kunstutdanning godt med.
Hege har et brennende engasjement for å sikre kvalitet og trygghet i behandlingene. Med sin brede kunnskap gir dette henne en helt unik bakgrunn, og de som blir behandlet av Hege kan føle seg trygge og godt ivaretatt.

Informasjon om timebestilling

Avbestilling skal foretas innen kl. 12 virkedagen før på mail eller tlf. 32 82 30 73 eller 975 49 655.
Vær vennlig å legge igjen beskjed på svarer hvis vi ikke tar telefonen, så ringer vi deg tilbake så raskt vi kan.
Ved uteblivelse / ikke oppmøte vil det bli fakturert kr. 400,- .

Gratis konsultasjon

Klinikken gjennomfører alltid en grundig konsultasjon med hver enkelt klient og behandlinger og produkter tilpasses hver enkelt. Har du et problem, et behov, et ønske eller rett og slett bare er nysgjerrig er du hjertelig velkommen.
Vi vet at en viktig forutsetning for at du skal være fornøyd er en nøye og god informasjon og realistiske forventninger. Med dette mener vi å gi deg som besøkende og pasient en innholdsrik og saklig kunnskap om de behandlinger som blir utført hos oss.

Få behandling i dag, betal i morgen

Vi har betalingsordning med DNB.

Prisliste

Behandlinger Pris pr. 01.01.2019
Azzalure (Botox, Botulinum Thoxin) fra kr. 3100,-
Hodepine (Azzalure/Botox, Botulinum Thoxin) kr. 3100,-
Tanngnisning / Smalere kinn (Azzalure/Botox) kr. 3100,-
Svettebehandling fra kr. 5500,-
Restylane® fra kr. 4390,-
Kombinasjonsbehandling: Restylane 1,0ml + 1 Azzalure kr. 6900,-
TCA, (medisinsk kjemisk peeling) fra kr. 1500,-
Sklerosering kr. 5000,-
Coolsculpting fra kr. 6000,-
PRP + DermaPen fra kr. 6500,-
DermaPen fra kr. 2700,-
AWT (Acoustic Wave Treatment) fra kr. 10.000,-
Cryopen fra kr. 1.500,-
PBserum behandling fra kr. 5.000,-