Kroppsdeformiteter

Har du et søkk eller andre ujevnheter på kroppen?

Trender og moter styrer oss mer enn vi vil innrømme. Da Restylane ble født ble det også født en ny retning innen det å se på seg selv. Nye muligheter, tanker og ideer dukket opp på grunn av Restylane sin evne til å forme. (Det tok 8 år før første kopi kom på banen)
Det største fokuset var på ansikt men litt etter litt har vi forstått den fantastiske muligheten til å bruke Restylane til bruk på hele kroppen.
På kroppen hender det at vi må operere bort noe. En slik operasjon kan etterlate seg et søk eller en ujevnhet. Dette kan vi gjøre noe med.
Allerede i 2001 oppdaget Wennesklinikken mulighetene med Restylane og Azzalure og behandlet disse indikasjonene.
Så i dag er dette mulig uten å bruke kniv.

Restylane

Hvordan virker behandlingen:
Restylane er en hyaluronsyre (gel) som finnes overalt i kroppen og 50 % av dette i hud. Hyaluronsyren Restylane er verdens eneste gel med den permanente effekt at den produserer mere kollagen, – noe du ellers mister etter som årene går (aldring). Denne effekten gjør at resultatene sitter veldig lenge.
Den andre effekten er tykkelsen, fastheten og oppløsningen av gelen.
Restylane har en oppløsningseffekt på 1 % mens andre hyaluronsyren har opp mot 60 %. Det vil si at der vi setter gelen, blir den.
Derfor er Restylane unik til å rette ut skader og ujevnheter, forsterke en form eller forstørre.

Varighet:
Restylane løser seg langsom opp avhengig av muskelaktivitet og varme. Så effekten er avhengig av hvor Restylane blir plassert. Gjentas behandlingen innen ca. 6 måneder vil effekten sitte i minst 3 år. (Forskningsresultater fra 2010).

Timebestilling

Ring oss på tlf 975 49 655
eller benytt vår online timebestilling: