Lepper

Smårynker rundt leppene, hareskår, tørre, små eller skjeve lepper?

 

Leppene våre er estetisk en sensuell del av ansiktet. Leppene består estetisk av det lepperøde, vevets form og de to linjene som går opp under nesen og gir den flotte amorbuen. Hos kvinner er leppen hjerteformet mens hos menn er den mer rett i formen. Leppene endrer form etter som vi blir eldre. Det lepperøde «sklir» innover i munnen og slimhinnen rundt munnen blir strammere. Det viser seg at leppene har vært en viktig del av moten gjennom århundrene. Fra Kleopatra til hippietiden og fram til i dag.

Da Restylane ble oppfunnet ble det starten på en NY LEPPEMOTE.
3. mars 2000 ble verdens første leppebehandling med Restylane utført på Q-Med i Uppsala, Sverige. Noe Wennesklinikken var en deltager på.

Dette ble starten på moten med store lepper. Nå har denne trenden snudd ut i verden. I dag vet vi så mye mer om denne behandlingsformen og hvilke andre indikasjoner vi kan behandle.

RESTYLANE

Restylane er en hyaluronsyre (gel) som finnes overalt i kroppen og 50 % av dette i hud. Denne hyaluronsyren er verdens eneste gel med den permanente effekt at den produserer mere kollagen, – noe du ellers mister etter som årene går (aldring). Denne effekten gjør at resultatene sitter veldig lenge.

Den andre effekten er tykkelsen, fastheten og oppløsningen av gelen. Med denne egenskapen kan vi rette ut smålinjene som kommer i leppekanten, forsterke leppeformen og øke størrelsen på leppen. Slik vil du fremheve den sensuelle leppeformen.

Ved hareskår og skjevhet behandles dette på forskjellige vis avhengig av tykkelse og egenskap av hyaluronsyren.

Sol, vind og kulde kan medføre tørre lepper.

Tørre lepper er noe som mange av oss plages med. Ikke bare er det ubehagelig, men det kan også føre til såre munnviker og sprekker.

Vær og vind, ofte slikke seg rundt munnen, og biting fører til slitasje og at fuktighet forsvinner. Ofte er problemet størst om høsten og vinteren når det er kaldt ute og tørt innendørs på grunn av fyring og annen oppvarming.

Ved hjelp av Restylane vil leppene få en fuktbombe og de generelle problemene vil reduseres.

Restylane har en oppløsningseffekt på 1 % mens andre hyaluronsyren har opp mot 60 %. Det vil si at der vi setter gelen, blir den.

Varighet:
Restylane løser seg langsom opp avhengig av muskelaktivitet og varme. Så effekten er avhengig av hvor Restylane blir plassert.

Munnen er den delen av ansiktet som er i mest bevegelse i ansiktet. Du snakker. Derfor vil Restylane løse seg raskere opp i dette området. Vi anbefaler derfor at behandlingen gjentas innen 4 måneder. Da vil effekten også sitte lengre.

Timebestilling

Ring oss på tlf 975 49 655
eller benytt vår online timebestilling: