Permanent fettfjerning

20-30% reduksjon av fettceller etter kun én behandling!

Vi er født med et bestemt antall fettceller. Når vi går opp eller ned i vekt er det disse cellene som blir større eller mindre.
Med årene kan vi og få et depot av fett som vi ikke blir kvitt på enkelte områder av kroppen, selv om vi trener og spiser sunt.

Se filmer som viser hvordan CoolSculpting funger:

COOLSCULPTING

Minst 20-30 % reduksjon av fett på kun en behandling gjør CoolSculpting til en metode for effektiv fettreduksjon i problemområder som mage, innside lår og kne, bh-folder, “love-handles” og hake.

Ønsker du en trygg og effektiv behandling er du i gode hender hos oss, med behandlingen CoolSculpting,
som er den eneste FDA-godkjente ikke kirurgiske behandlingen for permanent fettfjerning.
FDA godkjenning er et kvalitetsstempel som innebærer at maskinen er medisinsk dokumentert og sikker i bruk.
Dette er en viktig grunn til at vi har valgt å bruke CoolSculpting som vår metode for effektiv fettreduksjon i problemområder.

Er behandlingen verdt pengene?
Les mer på realself.com der resultatene sammenlignes med blant annet fettsuging og andre metoder for fettfjerning.

Hvor blir det av fettet?
Fettcellene som er frosset i stykker gjennomgår en prosess som kalles APOPTOSE. Dette innebærer at de krymper over tid inntil de spises av kroppens ryddeceller (makrofagene). Makrofager er de samme celler som fjerner bakterier og virus fra kroppen vår.
Det er særdeles viktig å merke seg at behandlingen IKKE øker fettstoffinnholdet i blod eller lever. Dette er vist gjennom de mange ulike studier som ligger til grunn for FDA godkjenningen av maskinen.

Hvilke resultater vil jeg oppnå
Mere enn 50 studier og over 2,7 millioner behandlinger er i dag utfør og Zeltiq garanterer minimum 25 % fettreduksjon.
Det som CoolSculpting ikke påvirker er det viserale fettet (det innvendige fettet), men det fettet som ligger MELLOM huden og bukmuskulaturen. Dette er viktig å forstå når det gjelder behandling på mage da behandlingen ikke påvirker eller forbedrer strammingen av bukmuskulaturen.
De første tegn på at fettcellene er i ferd med å forsvinne syntes etter 3 uker. Deretter skrumper de lokale fettområdene inn i løpet av de neste 3-4 månedene. Hvis det skulle være behov, kan samme område behandles på nytt etter kort tid.

Cryolipolyse metoden
Kroppens fettceller er meget motstandsdyktige, og overlever oppvarming ved f. eksempel laser og ultralyd. De tåler imidlertid lite kulde, og dør om de utsettes for temperaturer ned mot frysepunktet i en tidsperiode på omkring en time.
Huden beskyttes med kuldeisolerende duk under behandlingen. Det er ikke rapportert om hudskade som bivirkning.
Metoden kalles cryolipolyse, og er utviklet ved Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital i Boston, tilknyttet Harvard Medical School.
Teknologien er godt utprøvd gjennom de 6 siste år, og kan ikke sammenlignes med ultralyd eller andre metoder som markedsføres under “fettsmelting”. Fettceller som utsettes for kulde over tid vil skades. Cellene krymper over tid og fjernes til slutt av kroppens egne ryddeceller.

Passer CoolSculpting for meg?
Metoden passer for alle som ikke har kuldeallergi, og som kan si seg enig i følgende utsagn:

  • Min vekt er stabil, og jeg er ikke overvektig
  • Jeg har lokale fettansamlinger som ikke lar seg trene bort
  • Jeg vil oppnå et varig resultat
  • Jeg ønsker ikke kirurgisk behandling
  • Jeg ønsker å gå direkte tilbake på jobb etter behandling

Kjente bivirkninger som er rapportert

  • Ømhet på behandlingsstedet i 1-4 ukers varighet
  • Nummenhet i huden som kan hos enkelte forekomme i flere måneder
  • Blåflekker i huden, forsvinner innen noen uker
  • Det er dokumentert at ca. 7 % har opplevd smerte i behandlet område som kan oppstå ca. 4-6 dager etter behandling. Dette er ufarlig og behandles med smertestillende tabletter

Hvordan foregår behandlingen?
Vevet der de lokale fettansamlinger er lokalisert, f. eksempel på magen, suges inn i et kjølehåndstykke tilkoblet vakum.
Vevet kjøles gradvis ned.
Behandlingstiden er en time per område. Vi kan behandle maksimalt 4 områder på samme dag.
Tiden du ligger i maskinen kan brukes til nyttige eller avslappende aktiviteter som surfing på nettet på telefonen, lese, lytte til musikk eller bare slappe av.
Under behandlingen vil du oppleve litt kaldt, men ikke smerter på behandlingsstedet. Man kan derimot kjenne noe ubehag de første 10 minuttene av behandlingen.

Kan jeg gå tilbake til jobb etter behandling?
Dette er helt uproblematisk for de fleste yrker, men merk at det behandlede området er ømt ved berøring de første dagene/ hos andre noen uker etter behandling. Du vil oppleve ubehag ved direkte støt og slag mot huden.
Dersom ditt yrke innebærer hardt fysisk arbeid anbefaler vi at du tar behandlingen rett før en frihelg.

Er resultatene varige?
Fettcellene som er ødelagt er borte for alltid. Forutsatt at du holder vekten stabil er det visuelle resultatet varig.
Om du øker i vekt fordi kaloriinntaket overstiger forbruket, vil de gjenværende fettceller selvfølgelig bli større, men du har nå færre fettceller på behandlet område. Effetken av behandlingen er på samme måte som ved fettsuging, hvor man kirurgisk går inn og henter ut antall fettceller.

Fettfjerning er ikke en vektreduserende behandling , men en skulpturering og forming av kroppen.

Se tilbakemeldinger på coolsculpting behandlinger

Timebestilling

Ring oss på tlf 975 49 655
eller benytt vår online timebestilling: