Botox stanset svetting

I denne artikkelen fra Drammens Tidende kan du lese om hvordan Botox kan brukes til mer enn fjerning av rynker. Elisabeth Andal har hatt god effekt av å bruke Botox mot svetting.

Sakset fra Drammens Tidende:

Stadig flere bruker gladelig penger på botox og filler-behandlinger. Aksepten er blitt større og tilliten til produktene er blitt større. Elisabeth Andal tar botox mot svetting og skin boost for å føle seg bedre. – Det handler om bedre livskvalitet, sier Hege Winnes i Wennesklinikken.

Elisabeth Andal (48) betaler for hudbehandling og bedre livskvalitet. Nå svetter hun ikke lengre og huden er «yngre».

 

Helt fra ungdomsМrene slet Elisabeth Andal med mye svette. De svære svetteringene under armene ble hun god til å skjule, og hun ble god til å kle seg så ingen oppdaget det. Samtidig måtte hun skifte, ofte mange ganger om dagen.

Plagsomt

– Det var veldig plagsomt, sier Andal fra Lier. Etter hvert ble det veldig problematisk i jobben som operasjonssykepleier.

Inne på operasjonsstua vokste svetteringene seg så store at hun ofte måtte bytte operasjonsutøyet flere ganger i løpet av en vakt. Men nå, med én behandling i året, kan hun kle seg i hva hun vil og trenger ikke tenke på sjenerende svetteringer. I år 2000 kom Elisabeth Andal i kontakt med Hege Wennes, som har drevet Wennesklinikken siden 1999. Hun tilbyr estetiske kirurgiske/medisinske hudbehandlinger uten bruk av kniv. Wennes mente at hun kunne hjelpe Andal med svetteproblemene ved hjelp av legemiddelet Azzalur (Botulinumtoxin (botox), journ.anm.).

– Det jeg gjør er at jeg roer ned signalet fra nerven til en svettekjertel, sier Hege Wennes. Hun setter flere sprøyter i armhulen. I Andals tilfelle gjør hun det en gang i året.
– Dette har gjort at jeg er helt kvitt svetteproblemene. Jeg har fått et nytt liv, sier 48-åringen.

Jantelov

Andal føler seg helt trygg på behandlingen.

– Kunnskap og bakgrunn hos den som behandler er viktig.

Hege er operasjonssykepleier akkurat som meg. Hun er god på anatomi og fysiologi og i tillegg ser hun hele mennesket. Men i tillegg til å behandle for svetteproblemer, migrene/hodepine, tanngnisning og arr/brannskader, gjør hun også de mer estetiske/kosmetiske behandlingene.

Rynker, pigmentflekker, akner og lepper.

Andal har akkurat har fått en skin-boost med Restylane (filler). En skinbooster er en behandling som strammer huden, øker fuktigheten og øker blodsirkulasjon. Restylane produserer mer kollagen og binder fukt.– Det er jantelov på en side og sykt perfekt på den andre, sier Hege Winnes om den type behandling. Selv er hun opptatt av at vi skal være mest mulig naturlige.

– Dette handler ikke om å selge «melk og brød» / fillers og botox, men om å kunne hjelpe folk med deres behov eller problemer.

Det å tenke forebygging, behandling og reparasjon er nøkkelordene her, sier hun. Dersom noen rynker gjør at du føler deg ekstra gammel, konturer på leppene er blitt borte med årene eller strekkmerker på brystene gjør at du har et dårlig selvbilde, tenker Hege Winnes at behandling kan gi deg bedre livskvalitet.

 

– Jeg skal ikke støpe noen i samme form og jeg behandler langt ifra alle som kommer hit, sier Winnes og legger til at ingen under 25 år behandles med Restylane. Med få unntak.

Wennes er opptatt av at kundene skal føle seg bra. – Det er så mye mellom liv og død, sier Wennes.Som operasjonssykepleier vet hun hva det vil si. Og det har lært henne at god selvfølelse er verdifullt om vi er syke eller friske – og er et viktig grunnlag for hennes behandlingsfilosofi.

Les hele artikkelen i pdf-format her >

Tekst og bilder: Vivi Skalleberg, DT

Bestill gratis konsultasjon i dag

Ønsker du å bestille time til en av våre behandlinger?
Her finner du oversikt over ledige tider og kan endre dine eksisterende avtaler.
Timebestilling til Trondheim, Lillestrøm og Kirkenes kan gjøres på telefon eller e-post.

I TILLEGG TIL AT HEGE DRIVER EGEN KLINIKK I DRAMMEN, KOMMER HUN FORTSATT OGSÅ TIL LILLESTRØM, KIRKENES, OG TRONDHEIM.

STØRRE TILGJENGELIGHET OG FLEKSIBILITET FOR DEG!

Drammen

Lillestrøm

trondheim

kirkenes