Fryser fettet, og det forsvinner for alltid

Noen kaller det Hollywoods best bevarte hemmelighet. En maskin som fryser ned fettet på kroppen, og det forsvinner for alltid. Genialt? Eller …? Vi har møtt en som har prøvd.

Artikkel i Drammens Tidende 12. juni 2016:

Det er ingen hemmelighet at ulike former for plastisk kirurgi og fiksing på utseende stadig er mer vanlig. Flere har, og tar seg råd til det, og førre og førre hever et øyenbryn hvis du sier at fikser opp litt. Det har eksistert i en del år, men en forholdsvis ukjent metode i Norge, er nedfrysing av fett. Du kan gjøre det i Drammen. Det er ikke for alle. Og det koster.

Helle Stine Løvås hadde aldri tenkt at hun skulle fikse på noe på kroppen, men en jobbrelasjon førte henne til Hege Wennes. Og det igjen førte til en behandling med coolsculpting.

Hun er strålende fornøyd. Fettcellene forsvinner – Det er et alternativ til folk som ikke ønsker eller tør la seg operere, sier Hege Wennes i Wennesklinikken. Hun forteller at apparatet Coolsculpting er utviklet av Harvard forskere. At det er en patentert og en klinisk bevist prosedyre (FDA-godkjent). Det går ut på nedkjøling av fettceller på spesielle områder. Her trengs det ingen kniver eller nåler. Og ikke minst, etter behandlingen, gå rett tilbake til din normale hverdag.

Wennes har drevet med metoden i snart fem år, som en av 23 klinikker i Norge. Hun forteller hvordan en applikator suger inn huden og fryser ned fettet i det området. Etter omtrent tre måneder ser man resultatet.

– Det er viktig å si at fettcellene fjernes for alltid og kommer ikke tilbake. Fettet forsvinner naturlig gjennom kroppens utrensningssystem, forteller Wennes og påpeker at man må ha medisinsk bakgrunn som sykepleier eller lege for å utføre behandling.

«Det er viktig å si at fettcellene fjernes for alltid og kommer ikke tilbake.
Fettet forsvinner naturlig gjennom kroppens utrensningssystem.

Helle-Stine Høvås ødela kneet for 20 år siden. Hun ble feilbehandlet i to år, og muskulaturen i beina ble ulike. Etter to graviditeter ble ulikheten enda større. Hun forklarer det som en pølse på innsiden av det ene låret.

– Det har lenge vært litt ubehagelig. Lårene har gnisset mot hverandre, noe som har vært

spesielt plagsom om sommeren, forteller hun. Men hun har aldri tenkt tanken om å gjøre noe med det. Et kirurgisk inngrep har ikke streifet henne.

Hun lever relativt aktivt og relativt sunt, og har tenkt at «sånn er det bare, det er ikke noe å gjøre med». Så kom hun i kontakt med Hege Wennes. 12. mai lå hun to timer på benken

hos Wennes. En time med coolsculpting på hvert lår. – Behandlingen var ubehagelig, men det var greit, forteller Høvås, som til daglig jobber for Byen vår Drammen. Hun forteller at det så helt forferdelig ut med en gang. Lårene var numne, hovne og etter hvert kom blåmerker. Nå, seks uker etter, er hun strålende fornøyd. Ubehaget med gnisning er borte og lårene er symmetriske. – Personlig mener jeg folk må gjøre det som føles riktig for dem. Det var ikke noe jeg hadde tenkt veldig mye på, men var en mulighet som var der og jeg grep den. Jeg valgte å gjøre det og står inne for det, sier hun. Men hun er spent på om det varer. – Det er jo ingen garantier, sier hun.

Høvås er opptatt av at dersom noen vurderer å gjøre en slik behandling, så må de ta en god samtale med behandler. selv følte hun seg veldig trygg på Hege Wennes.
– Man må gjøre en god research, være kritisk og spørre alle mulige spørsmål om behandlingen og konsekvenser, sier Høvås.

Grevinnesleng

Coolsculpting er ikke for dem som er svært overvektige. Der kommer denne behandlingen til kort.– Det er en figurformende behandling som passer for dem som har det lille ekstra som man ikke får bort uansett om du for eksempel endrer kosthold eller trener, sier Wennes. Hun kan fjerne fett på mage, «love-handles», BH-fold, «grevinnesleng», fett i hakeområdet, fett på innside av lår eller

Bestill gratis konsultasjon i dag

Ønsker du å bestille time til en av våre behandlinger?
Her finner du oversikt over ledige tider og kan endre dine eksisterende avtaler.
Timebestilling til Trondheim, Lillestrøm og Kirkenes kan gjøres på telefon eller e-post.

I TILLEGG TIL AT HEGE DRIVER EGEN KLINIKK I DRAMMEN, KOMMER HUN FORTSATT OGSÅ TIL LILLESTRØM, KIRKENES, OG TRONDHEIM.

STØRRE TILGJENGELIGHET OG FLEKSIBILITET FOR DEG!

Drammen

Lillestrøm

trondheim

kirkenes