Stram opp halsen

Mange er flinke til å pleie ansiktet sitt, men glemmer halsen. Både ansikt, hals, brystparti og hender utsettes for vær, vind og miljøpåvirkninger. Det er gjerne på disse hudområdene man ser de første alderstegn.

Hege Wennes er eier av Wennesklinikken i Drammen, og en av landets absolutt mest erfarne Restylanebehandlere. ”Restylane har den unike egenskapen at den øker mengden kollagen, hvilket vil si at man får tilbake noe av spensten i huden. Restylane strammer opp huden og binder fuktigheten”, sier Hege Wennes. Hun var den aller første sykepleieren i Norge som behandlet med Restylane, og var den som startet med slike behandlinger på norske hudpleiesalonger.

Det aller beste er å forebygge ved å begynne tidlig med å tilføre huden næring og fukt. Slik kan man gjøre aldringsprosessen langsommere, og se flott og frisk ut enda lenger. Det er uansett muligheter for å bedre hudkvalitet og fuktbalansen på områder som halsen.

På bildet har Hege behandlet en voksen kvinnelig pasient med Restylane Skin
boosters
 på halsen. Etter 3 behandlinger og 4 måneder er huden på halsen blitt strammere, og huden har fått tilført fukt, og ikke minst fått tilbake mye av spensten. ”Dette er noe av bredden på hva vi kan gjøre med Restylane”, sier Hege Wennes.

Få flere råd fra Hege Wennes her

Det er viktig at man går til en erfaren Restylanebehandler. Se alltid etter gyldig ID-kort slik at du kan være trygg på at behandleren har den nødvendige kompetansen og erfaringen.

Bestill gratis konsultasjon i dag

Ønsker du å bestille time til en av våre behandlinger?
Her finner du oversikt over ledige tider og kan endre dine eksisterende avtaler.
Timebestilling til Trondheim, Lillestrøm og Kirkenes kan gjøres på telefon eller e-post.

I TILLEGG TIL AT HEGE DRIVER EGEN KLINIKK I DRAMMEN, KOMMER HUN FORTSATT OGSÅ TIL LILLESTRØM, KIRKENES, OG TRONDHEIM.

STØRRE TILGJENGELIGHET OG FLEKSIBILITET FOR DEG!

Drammen

Lillestrøm

trondheim

kirkenes